måndag 23 september 2019

Höstlov

Om några veckor är det tid för höstlov, vecka 44 vilket är 28 oktober - 1 november 2019. Då vi ska planera fritidshemmets verksamhet och beställa mat så behöver vi veta ert behov av omsorg. Har ni behov av omsorg ska ni fylla i tiderna på Infomentor senast måndag 30 september 2019. Har ni inget behov av omsorg så skriver ni inte in några tider. Behöver ni göra ändringar efter den 30 september måste ni kommunicera detta med personalen på fritidshemmet. Vi skriver ut listor för de barn som har tider på fritids och det är dessa listor som gäller för närvaro under höstlovet.


Hälsningar
Fritidshemmets personal

fredag 6 september 2019

Vecka 38

Ännu en vecka har gått på fritids och vi har hittat på en massa olika roligheter.

Under måndagen och tisdagen gjorde vi septembermålningar för att ta få på vad som händer under september månad.


På onsdagen hade vi ute dag och lekte på lekplatsen på andra sidan skolan. Vi var ute trots lite regn så glöm inte kläder efter väder! Lekplatsen var väldigt uppskattad av barnen. De lekte i skogen, på klätterställningen och ett par barn plockade skräp.












Vi invigde hallen i torsdags för första gången på fritidstid där Madde hade lite lek med barnen som ville följa med.



Under fredagen fick barnen välja om de ville leka inne, ute eller kolla på film. Idag kollade vi på Aladdin.


Vi vill påminna er som lämnar på morgonfritids att om ert barn ska äta så är det bra om ni lämnar till 07:20 så barnet hinner äta i lugn och ro, vi dukar av 07:40 och kan därför bli stressigt innan skolan.

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...