onsdag 23 oktober 2019

Jullov

Tiden går fort och vi närmar oss december och jullov. Vi vill att ni fyller i ert behov av omsorg under jullovet senast den 31 oktober 2019. Den 1 november skriver vi ut listor för jullovet och det är dessa listor som gäller under jullovet. Behöver ni ändra något angående jullovet så pratar ni med oss som jobbar i fritidshemmet. Ni som lagt in tider för en längre period - kolla så att tider verkligen ligger inne på Infomentor.

Sista skoldagen är fredagen den 20 december. Vi återkommer med mer information angående skoltider denna dag. Vårterminen 2020 börjar den 9 januari kl 08:00.

Tack för hjälpen!
Fritidshemmets personal

onsdag 9 oktober 2019

Månadsinformation

Vi har nu varit igång ett tag och det är kul att se ert barns utveckling. Det märks att barnen börjar känna sig trygga och bekväma med både personal, skolgård och våra regler. 

En dag i veckan ser vi på en kort film om värdegrund i olika situationer och sammanhang. Efter filmen har vi en diskussion.

De kommande veckorna fram till höstlovet så kommer vi att erbjuda barnen Halloweenskapande i olika former och material. Vi tar tacksamt emot mjölkkartonger, juicekartonger och glasburkar som är tomma och avsköljda. 

Tack för att ni vårdnadshavare är så bra på att skriva till oss på Infomentor!!

Tisdag den 7 januari 2020 är fritidshemmet stängt!

//Madde, My och Siv

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...