onsdag 22 januari 2020

Samarbete



Samarbete


Under veckorna 3 - 7 har vi på fritids stort fokus på samarbete. Några barn har samarbetat i leken och byggt stall till hästarna.



En av övningarna vi gjort är att vi delade vi in alla barn i par. Varje par fick ett ord som de skulle rita en gemensam bild av. Det var roligt att se hur barnen löste uppgiften på olika sätt.

måndag 13 januari 2020

Arbete under vecka 3 - 7

Ja då är vi igång med vårterminen 2020. Under veckorna 3 - 7 kommer vi att fokusera och arbeta mycket med samarbete, att vi tycker olika och att ibland får man rösta och rätta sig efter det.

Måndag: Ute på lekplatsen på andra sidan skolgården innan mellis. Efter mellis är vi ute eller inne på vanliga sidan
Tisdag: Vi lär oss nya utelekar innan mellis. Ute eller inne efter mellis
Onsdag: Vi skapar tillsammans
Torsdagar: Halva grupper lär sig nya spel, andra gruppen får höra saga och nästa vecka bytar grupperna aktivitet. Efter mellis är det inne eller ute.
Fredagar: Städa i våra lokaler oh göra klart.

Vi har fått ändra lite i personalschemat eftersom Siv också är i f-klass under skoltiden så måndagar och tisdagar när Siv har planering kommer Sussi att vara med oss.

Sportlov

Nu är det tid för er att lägga in ert behov av omsorg under vecka 8 som är Sportlov. Senast den 24 januari ska ni ha fyllt i ert behov. Har ni inget behov av omsorg så skriver ni inte i några tider. Försök att skriva i omsorgsbehovet så nära verkligheten som möjligt då vi beställer lunch och gör personalschema efter anmält behov.

Tack på förhand

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...