onsdag 12 februari 2020

Fredag 14 februari

Vi har haft en challenge med barnen i några veckor. Det har gällt hur man uppför sig under mellis. Förr var det spring, man använde sina händer istället för kniv till att bre med, benen var uppe på stolarna och det pratades väldigt högt. De dagar barnen har kunnat göra det rätta så har de fått poäng. De dagar då många barn inte gjort rätt så har vi pedagoger fått poäng. Idag är sista dagen och hur det än går idag så har barnen vunnit.

Deras "vinst" är en hemlighet som de får på fredag den 14 februari mellan 13:00 - 13:30 och därför är alla fritidsbarn välkomna denna tid.


Studiedag

Det är studiedag måndagen den 16 mars 2020. Det innebär att det inte är någon skola denna dag, men fritids har öppet 6 - 18. Ni har fram till fredag den 21 februari 2020 kl 12:00 att lägga in ert behov av omsorg på Infomentor. På eftermiddagen den 21 februari skriver vi ut elevschema för denna dag så alla eventuella ändringar måste kommuniceras med oss.

Hälsningar
Fritidspersonalen

tisdag 4 februari 2020

Nyfikenhet


En eftermiddag tog vi fram ett annat byggmaterial som heter Polydron. Några barn var nyfikna men de valde att titta på. Siv och några få barn började bygga med polydron och efter en stund när barnen ser bollen växa fram så kommer det fler barn som vill bygga med oss. Det blev stall, boll, blommor i olika former och en massa andra rolig saker som vi byggde. Det tränades på mycket matematiskt tänkande, men framförallt byggde barnen tillsammans.





Vi lär oss nya spel. Idag spelade kattungarna bingo vilket många tyckte var kul. Lite klurigt ibland hur de olika talen ser ut.

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...