tisdag 12 oktober 2021

Nu är det dags för FEST!!

Hej alla föräldrar! 

Imorgon onsdag 13/10 blir det fest för alla barn som går på fritids i f-klass. Det har barnen förtjänat efter att ha lyssnat på oss vuxna och följt reglerna i klassrum och under mellanmålen. Vi kommer att erbjuda lite lek och dans i gympasalen. Där kommer också att finnas lite popcorn, salta pinnar och dricka. Vi hoppas att barnen kommer tycka detta är lika kul som oss då vi är stolta över dem. 

// Benny, Kamila och My

onsdag 6 oktober 2021

Jullov Olympiaskolans Fritidshem och klubb 2021/2022.

 Hej alla föräldrar!

Nu är det inte långt kvar till jul, närmare bestämt 11 veckor.. året 2021 närmar sig sakta sitt slut och ett härligt jullov väntar snart oss alla.

För planering av fritidsverksamheten måste vi veta vilket omsorgsbehov som finns. Detta för att kunna täcka behov av öppettider, antal pedagoger och för att köket ska kunna beräkna åtgång vid frukost, lunch och mellanmål. 

Senast torsdagen den 28/oktober v. 43, behöver ni föräldrar lägga in era barns tider på InfoMentor. Det är jätteviktigt att ni registrerar era scheman i tid för att vi ska kunna tillgodose ert behov av fritidshemsomsorg.

  • Jullovet sträcker sig över veckorna 51, 52, 1 och vecka 2 (22/12 - 11/1). 
  • Skolavslutning tisdagen den 21 december!
  • Skola och fritidshem är stängda för utbildning måndagen den 10/januari!
Vänligen / Fritids/Klubb Olympia. 

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...