söndag 1 mars 2020

Påsklov



Vecka 15 är det tid för påsklov. Det är helglag fredag vecka 15 och måndag vecka 16 och då är inte fritidshemmet öppet. Måndag - torsdag vecka 15 har fritidshemmet öppet som vanligt 6 - 18 för de som har anmält behov av omsorg.

Vi vill påpeka att vi inte tar bort några tider som är inskrivna på lov och studiedagar utan redan i augusti innan skolstart har vi låst alla lov och studiedagar. Detta innebär att även om ni lägger in tider för en längre period så kommer dessa tider inte att registreras på lov och studiedagar. Med anledning av detta vill vi att alla vårdnadshavare kollar så att era omsorgstider ser ut som de ska.

Sista dagen att skriva i sitt omsorgsbehov är fredag den 13 mars kl 12:00. Därefter skriver vi ut listan över vilka f-klass elever som har omsorgsbehov och det är denna lista som gäller under påsklovet. ALLA ändringar som behöver göras efter den 13 mars måste kommuniceras och godkännas av oss i personalen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...