onsdag 10 juni 2020

Sommarinformation

Tänk vad ett läsår kan gå fort. Vi tycker inte det var länge sedan vi träffade era barn här i augusti. Vi har haft ett roligt och härligt läsår. Till kommande läsår kommer era barn att vara på Stora Fritids och där jobbar Benny, Kamila, Bitte, Erling och Mariett. På Stora Fritids går elever från årskurs 1 och 2. Madde och My kommer att vara kvar med den nya f-klassgruppen. Siv kommer som ni vet att gå in som lärare i årskurs 1 tillsammans med Sofie.




I sommar är det toppen om ert barn har keps, badhandduk, badkläder, solkräm och vattenflaska liggande i sitt fack. Kom ihåg att skriva ert barns namn så att inte sakerna försvinner.

Senast fredag vecka 27 vill vi att ni har tömt ert barns plats. Under sommaren kommer barnens platser att flyttas. Ta gärna en titt bland kvarglömda kläder!

Under sommaren kommer fritidshemmet att vara öppet efter inlämnade tider. Det innebär att fritids öppettider ändras varje vecka. Varje fredag kommer fritidshemmet att sätta upp kommande veckas schema inne på Stora Fritids och på bloggarna. Det är vårdnadshavarens ansvar att kolla upp dessa tider. Under sommarlovet kan ni inte ändra tiderna på Infomentor utan ni måste ringa oss på telefonnr 0723-91 76 84. Ni måste få ett godkännande av oss för att tiden ska kunna ändras. Är ert barn sjukt så skriver ni det i kommentarsfältet och INTE som ni gör under skoltiden eller ringer på ovan nämnda telefonnr. Är ert barn ledigt så skriver ni också det i kommentarsfältet. Detta för att sjukdom och frånvaro på lov och skoltid lättare ska kunna separeras från varandra.

Tack för ett fantastiskt läsår och vi hoppas att ni alla får en härlig sommar med allt ni kan önska!!

Madde, My och Siv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Påsklov

 Hej och välkomna till påsklov veckan  Under veckan erbjuder vi på olika aktiviteter för att åka barnens utveckling och lärande.  Bland anna...